Ιστορικό ανακοινώσεων

Στις 26 & 27 Νοεμβρίου, η Dn Food παρουσίασε τους συνεργάτες και τα προϊόντα της, στους τριτοετείς σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δέλτα 360° Θεσσαλονίκης.

Κουζίνα 2018 από την Mount Athos Area Organisation,

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η παρουσίαση των προϊόντων της Delifrance από την Dn Food SA στο Biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8,9 και 10 Μαρτίου η εκδήλωση Gastronomy & Hospitality Masterclasses του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, για τον εορτασμό των 20 ετών από τη λειτουργία της ειδικότητας Ειδικού Μαγειρικής Τέχνης.

Σε μία λαμπερή βραδιά στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια απονομή βραβείων από την Volvo, FNL. Για ακόμα μια χρονιά είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας!

Την Παρασκευή εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κατάστημα των σούπερ μάρκετ Μασούτης, στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Νέα προϊόντα, καινοτόμες εφαρμογές και εξαιρετικές γεύσεις έκαναν την προηγούμενη Πέμπτη μία από τις δημιουργικότερες ημέρες του 2017.

Τη γεύση της Θεσσαλονίκης σήμερα και όλων των στοιχείων που χρωματίζουν τον γαστρονομικό καμβά της, κλήθηκαν να μεταφέρουν τρεις πρεσβευτές σεφ, στο τελευταίο μέρος του «Thessaloniki Food Festival» στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοτζιά το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι το φαγητό έχει καλύτερη γεύση όταν μαγειρεύεται και προσφέρεται με αγάπη.

Αγαπάς την πίτσα. Πολύ. Πάρα πολύ. Τόσο πολύ που θέλεις να τη δοκιμάσεις και στις πιο γκουρμέ εκδοχές της. Βέβαια θα σου κοστίσει μια περιουσία, αλλά αξίζει!

Μια φορά κι έναν καιρό, τον 4ο αιώνα πΧ για την ακρίβεια, στην Νοτιοανατολική Ασία οι άνθρωποι έτρωγαν αλατισμένο ψάρι και βρασμένο ρύζι. Το προτιμούσαν έτσι γιατί μπορούσε να διατηρηθεί πολύ καιρό. Το αποκαλούσαν nare-zushi. Χωρίς να το ξέρουν είχαν κάνει ήδη το πρώτο βήμα για ένα πιάτο που θα λάτρευε όλος ο κόσμος πολλούς αιώνες μετά.

Άλλες δύο νέες διακρίσεις για την ''Νηρεύς'' στα βραβεία Superior Taste Award!

Εκλεκτές γεύσεις για καλό σκοπό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Cooking for Charity 2017 που πραγματοποιήθηκε στο βραβευμένο με χρυσό σκούφο εστιατόριο Treehouse του ξενοδοχείου Ekies.

Άλλος ένας σταθμός στην ιστορία της σοκολάτας καταγράφεται αυτές τις ημέρες. Οι επιστήμονες σε συνεργασία με έναν διάσημο οίκο σοκολάτας δημιούργησαν ένα τέταρτο είδος, μόλις 80 χρόνια μετά το τελευταίο είδος σοκολάτας.

Μπορεί να μη γεννήθηκε βασιλιάς, αλλά πολλοί τον αποκαλούσαν βασιλιά του καλού φαγητού. Ο λόγος για τον Μάρκο Γάβιο Απίκιο ...

σελίδα   1  2  3   ή μεταφορά στη σελίδα