Από την ιδέα ...στην υλοποίηση

Η Εταιρεία

Η ιδέα προήλθε από την αγάπη στην υψηλή γαστρονομία αλλά και στην καινοτομία. Η απόφαση δεν άργησε να έρθει και ο σχεδιασμός περιλάμβανε την ίδρυση μιας εταιρείας με κύριο αντικείμενο την επεξεργασία,  διακίνηση αλλά και αποθήκευση πρώτων υλών τροφίμων. Έτσι το 2001  η  οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία Δημήτρης Νάτσης άνοιξε τις πόρτες της δίνοντας την ευκαιρία στους συνεργάτες της να γνωρίσουν νέα τρόφιμα αλλά και ιδανικούς συνδυασμούς σε εξαιρετικά είδη κρεάτων, ιχθυρών, αλλαντικών, τυροκομικών, ζυμαρικών, ποτών, φυτικών προϊόντων και προϊόντων ξηρής αποθήκευσης. 

Το 2007 μετονομάζεται σε DN Food A.E. και μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Βιομηχανικό Πάρκο Ν. Ραιδεστού, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, τόσο στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων όσο και στον τομέα υπηρεσιών αποθήκευσης αλλά και μεταφοράς για λογαριασμό τρίτων. 

Οι ιδρυτές της Dn Food είναι ο  κ. Δημήτριος  Νάτσης και η σύζυγός του , οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο των τροφίμων, καθώς έχουν εργασθεί σε εταιρίες τροφίμων και μεγάλα εστιατόρια εντός κι εκτός Ελλάδος. 

Οι ιδιαίτερες  γνώσεις του κ. Νάτση ως ενεργός Chef για 16 χρόνια μετά την αποφοίτησή του από την Σχολή Μαγειρικής  Τέχνης στην UPPSALA Σουηδίας  (1985) μπορούν να μετατρέψουν μια απλή κουζίνα σε έναν χώρο δημιουργίας υψηλής γαστρονομίας. Δένοντας τα κατάλληλα υλικά προσδιορίζει άψογα τη γευστική ταυτότητα κάθε εστιατορίου και με πινελιές φαντασίας είναι σε θέση να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στους πιο απαιτητικούς επιχειρηματίες του χώρου.

Το γεγονός ότι διετέλεσε Chef Promoter και Business Consultant Ιταλικής εταιρείας τροφίμων, του έδωσε την ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντες του και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία λαμβάνοντας μέρος σε πολλές εκθέσεις γαστρονομίας και τροφίμων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όραμά του είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης, σε όλους όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να γνωρίσουν τη μαγειρική τέχνη.

Σήμερα αφού δημιούργησε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα και αναπτύσσοντας τις δραστηριότητές του συνεχώς και στον τομέα των εξαγωγών δηλώνει:

''Αν αγαπάς πραγματικά κάτι δεν το κοιτάζεις απλώς…

γίνεσαι κρίκος στην αλυσίδα της εξέλιξής του''

περισσότερα άρθρα

Προϊόντα από το E-shop